"Design is not just how it looks like and feels like. Design is how it works."

- Steve Jobs
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library

UniRazak Student Lounge And Library

The project is a proposal for Universiti Tun Abdul Razak or also known as UNIRAZAK. The project consist of two phases of proposal. The first phase was on the original UNIRAZAK building which is located at Jalan Tangsi. The second phase located at current UTM Space Building Jalan Tun Razak.

The foremost goal was to create a casual yet curated environment that authentically conveys the company’s culture. Concrete floors and open ceiling set the stage for an inviting and lively breakout space where both and refined materials and furniture comfortably reinforce the company’s philosophy of family, collaboration and transparency. The new space enjoys abundant and expansive views of Kuala Lumpur. The client desired an environment similar to a family reunion, where open areas allow student to easily collaborate.

PROJECT DETAILS

SCOPE OF WORK:

  1. Lobby
  2. Student’s Lounge
  3. Library
  4. Lift Lobby
  5. Garden
  6. Facade

UniRazak Student Lounge And Library

The project is a proposal for Universiti Tun Abdul Razak or also known as UNIRAZAK. The project consist of two phases of proposal. The first phase was on the original UNIRAZAK building which is located at Jalan Tangsi. The second phase located at current UTM Space Building Jalan Tun Razak.

The foremost goal was to create a casual yet curated environment that authentically conveys the company’s culture. Concrete floors and open ceiling set the stage for an inviting and lively breakout space where both and refined materials and furniture comfortably reinforce the company’s philosophy of family, collaboration and transparency. The new space enjoys abundant and expansive views of Kuala Lumpur. The client desired an environment similar to a family reunion, where open areas allow student to easily collaborate.

PROJECT DETAILS

SCOPE OF WORK:

  1. Lobby
  2. Student’s Lounge
  3. Library
  4. Lift Lobby
  5. Garden
  6. Facade
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library
UniRazak Student Lounge And Library UniRazak Student Lounge And Library